fredag 29 oktober 2010

Det närmar sig...

Idag hade Nichlas och Bruno stämt möte med vår byggledare för att gå igenom alla väsentligheter inför stundande besiktningar. Nu börjar det verkligen dra ihop sig. Den 9:e november är det kontrollbesiktning och den 17:e är den slutbesiktning. Måste än en gång passa på att framhålla hur fantastiskt tryggt det känns att ha Nichlas pappa som kvalitetsansvarig. Han kan verkligen sin sak och ser till att inget lämnas åt slumpen.

Med tanke på att det närmar sig flyttdags är det en massa saker som ska fixas. Det ska beställas anslutning för vatten och el, beställas sophämtning, adressändras och skaffas villaförsäkring och slutgiltigt bestämmas färg och tapeter för alla rum. Vi ska även beställa flyttstädning denna gång, så jag har begärt in ett antal offerter från närliggande städfirmor. Vi har också bokat ny värdering inför slutplaceringen av lånet. Mycket att tänka på med andra ord.

Nichlas passade på att ta några bilder på badrummet, gästtoaletten, köket och tvättstugan medan han var där idag. Trots att jag själv inte sett det med egna ögon känns det riktigt bra.

Gästtoaletten



Närbild på den snygga mosaikpelaren



Badrummet, i det hörn där badkaret ska stå



Köket, utan vitvaror än så länge



Tvättstugan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar