måndag 31 januari 2011

Åtgärder

Tänkte passa på att ge lite eloge till vår byggledare som varit hur bra som helst genom hela byggprocessen. Här är ett exempel på bra insats:
Redan efter att vi fått tillgång till huset upptäckte vi att värmepumpen läcker vatten. Det rann ständigt en liten rännil vatten från pumpen över golvet ner i golvbrunnen under diskhon. När Nibe-installatören var hos oss för att justera in pumpen noterade han detta för att göra en felanmälan, men vi hörde inget mer. En annan sak var att ventilationsventilen i badrummet hade felaktig anslutning så när Nibe-installatören skulle ta bort den följde gips och takfärg med. Övriga "missar" som vi upptäckte allteftersom var att båda handfatsblandarna läckte, det saknades ett kökshandtag och en bit dörrlist.
Detta skrev vi och påpekade för vår byggledare strax efter jul och omedelbart dök det upp ett kökshandtag i brevlådan. Någon vecka senare kom de och fixade läckaget från pumpen och bytte insats i handfatsblandarna. Den enda sak som återstår att åtgärda är skadorna i badrumstaket, vilket kommer att ske så snart målaren har tid.
Vi är glada och nöjda och det är skönt att veta att åtminstone vissa håller vad de lovar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar